Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
AA3 Easter Egg's
Webmaster Asset Kit
Remember when...
Server Admin Info
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 multiplayer 
 

djsquared50

Recruit
Posts: 4
Joined: 13 Mar 2011

      Posted: 13 Mar 2011 02:32 Profile


i finished the all the training already and when i go to the deploy to do play, it sends me to the master browser thing. when i get there, there are no servers. how can i fix this problem? like, how do i get lists of servers?

Silent^Reaper

Moderator
Moderator
Posts: 709
Joined: 12 Apr 2009

      Posted: 13 Mar 2011 02:47 Profile United States


What version of AA2 are you running?

_____________________

Embedded Image
IRC || Forum TOS || Forum Help || EULA

m_hermann

Admin
Admin
Posts: 30366
Joined: 02 Aug 2004

      Posted: 13 Mar 2011 09:37 Profile United States


From the IRC logs

[03:11] <AA|djsquared50> VERSION Americas Army IRC Client version 2.8.0

current version is 2.8.5, there are no 2.8.0 servers

_____________________
Embedded Image

Silent^Reaper

Moderator
Moderator
Posts: 709
Joined: 12 Apr 2009

      Posted: 13 Mar 2011 15:14 Profile United States


Thanks m_hermann

You are using an old version of America's Army: Special Forces. Please double-click the following link for the Deploy Client: http://www.americasarmy.com/do...dth=750

You will need to uninstall the old version via "Add/Remove Programs" and delete the pre-existing folder located at C:\Program Files\America's Army\

Select a Deploy Provider from the list provided and download the Deploy Client. If and once installed, open the Deploy Client and follow the prompt to download the AA:SF v2.8.5 full.

djsquared50

Recruit
Posts: 4
Joined: 13 Mar 2011

      Posted: 13 Mar 2011 19:16 Profile


ive downloaded the deploy client, first from big download. when i tried it there i got the deploy, but i couldnt get the aa2 to download, it just stayed at 0%. then i went to game spot nd downloaded the deploy and the game there, it still 0%. how do i download it, or does it jus take a long time?

djsquared50

Recruit
Posts: 4
Joined: 13 Mar 2011

      Posted: 13 Mar 2011 19:47 Profile


from big download, it says "Download worker exception: unable to connect to the remote server"

m_hermann

Admin
Admin
Posts: 30366
Joined: 02 Aug 2004

      Posted: 13 Mar 2011 20:51 Profile United States


make certain that you have the latest version of .NET

http://www.microsoft.com/downl...lang=en


 multiplayer 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: