Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
FAQ Support Issues
Deploy/AMW Features
The Graphic Novel
AA3 On Facebook!
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 Just did full install of AA3 & 2.8.5, are all maps inclu 
 

[SvK]Avalanche

Sergeant
Posts: 252
Joined: 25 Feb 2007

      Posted: 28 Feb 2011 12:23 Profile Sweden


Before, can't remember which version you had to go to a site and download a lot of "official maps" that were left out.

But i cant download any maps with either AA3 Deploy or AA2 Deploy. Does this mean that i already got all official maps included in my AA2 and AA3.

And im not talking about "mission depot" or other user-made missions!

_____________________
Embedded Image

m_hermann

Admin
Admin
Posts: 30366
Joined: 02 Aug 2004

      Posted: 28 Feb 2011 22:54 Profile United States


http://downloads.k2-solutions....0/Maps/

AA3 has only a few maps

_____________________
Embedded Image

[SvK]Avalanche

Sergeant
Posts: 252
Joined: 25 Feb 2007

      Posted: 01 Mar 2011 07:56 Profile Sweden


Thanks!

I have been to that site before, Major Winters if im not correct.

But i didnt find this download you showed me, so thx alot!


PS: If Major Winter sees this maybe he can put all maps in a single download, people rarley have 28.8kbps anymore... Cheesy Grin

(TOR)Guner

Recruit
Posts: 17
Joined: 15 Aug 2004

      Posted: 06 Mar 2011 20:09 Profile


I have the maps in a zip file. I will put it on my sight, it will be....AA_MapPack1
You should try out some of the maps I made, fun.aao and guner.aao



http://www.gamefront.com/files...guner_t

=NOLB=CapNBoSox

Recruit
Posts: 4
Joined: 07 Mar 2011

      Posted: 09 Mar 2011 07:51 Profile


Just a question on using some of the user created coop maps i downloaded. When your playing them in offline mode and you die, how do you spawn again. I'm hoping you dont need to restart the map, i just can't seem to find what console command or whatever to restart.

frankof

Moderator
Moderator
Posts: 7980
Joined: 28 Nov 2004

      Posted: 09 Mar 2011 07:58 Profile Norway


=NOLB=CapNBoSox wrote:

Just a question on using some of the user created coop maps i downloaded. When your playing them in offline mode and you die, how do you spawn again. I'm hoping you dont need to restart the map, i just can't seem to find what console command or whatever to restart.


IIRC theres no other way than to reload the map.
setting the pawn in god mode is useful when messing around off line.

_____________________
Embedded Image Embedded Image

(TOR)Guner

Recruit
Posts: 17
Joined: 15 Aug 2004

      Posted: 09 Mar 2011 18:43 Profile


If the map does not start over try and switch teams if it has 2 teams, fron Assult to Def.
If that does not work press the ~ key and type reconnect it will start you over on the map.


 Just did full install of AA3 & 2.8.5, are all maps inclu 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: