Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
2nd Video Challenge
Come Back Stories..
Updating PB Client
Name that AA map!
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 Idea for Names and clan tags/In-game server browser + 
 

JoseyWales

Private First Class
Posts: 106
Joined: 10 Dec 2009

      Posted: 17 Jan 2011 11:23 Profile United States


It would be nice if the clan tag could show along with player name in the in-game server browser and other sources that do not show the clan tags. Maybe in a different color so you could still know the players name with out confusion.

[NoL]!c3.coLD

Recruit
Posts: 7
Joined: 27 Feb 2009

      Posted: 19 Feb 2011 18:51 Profile Slovenia


And add a function to be able to change your nickname in game. Being stuck with 1 name is utterly pathetic. Please consider that, thanks.

DiveDog

Private First Class
Posts: 65
Joined: 29 Jul 2006

      Posted: 19 Feb 2011 19:19 Profile United States


You can have more than one nickname in game, you just have to create a new soldier under your main account login, and train him.You can have multiple nicknames ,you just need to train them all.

_____________________
Embedded Image

[NoL]!c3.coLD

Recruit
Posts: 7
Joined: 27 Feb 2009

      Posted: 20 Feb 2011 10:02 Profile Slovenia


I know DiveDog, all good & alright, but i wouldn't want to start everything ALL over again, just because i've made a mistake by picking up a nickname.

It's not the point of having multiple soldiers, it's the way if you wish to change your nickname you have to do everything from 0 again. What if i wish to join a clan in AA, will my name look good: [NoL]!c3.coLD(Clan tag) or (clan tag)[NoL]!c3.coLD?

Think about it ;)


 Idea for Names and clan tags/In-game server browser + 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: