Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
Open Letter
AA3 Known Issues
Training Missions
AA3 Easter Egg's
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 Click Issue - Cannot open menus 
 

coinvirus

Recruit
Posts: 2
Joined: 10 Jan 2011

      Posted: 10 Jan 2011 22:10 Profile


I'm running a Snowleopard on my Macintosh 10.6.5 and there seems to be a large issue with my clicking. I'm trying to get through basic training on 25 Assist on Armyops, but I can't seem to click anything besides "Exit to Menu." Even at the menu, clicking anything except "Exit Game" will do nothing. Anyone have the same issue?

nicecrew

Private First Class
Posts: 202
Joined: 24 Nov 2009

      Posted: 12 Jan 2011 19:08 Profile


Hello, coinvirus
Well, I have not used Assist in awhile so I would be unaware of any ongoing problem. As for your issue, if you are not qualified for that training it will force you to exit the client. I would suggest installing the 2.5 full version without assist if you are concerned about completing training. However, this would make setting up online a bit harder. Just to make sure, I always suggest re-installing the game before anything and making sure you downloaded off of sourgeforce.

*AA 2.5 is designed to do one thing at a time, you can play one training then will have to exit the client and click on the next level. Online, I am pretty sure you can enter a new ip and switch servers. But, most of the time you need to open, close, and re-open the game to do several things in the game.
Hope this helps! anymore questions, post away
nicecrew

_____________________
Embedded Image

nicecrew

Private First Class
Posts: 202
Joined: 24 Nov 2009

      Posted: 12 Jan 2011 19:08 Profile


Heres a direct link to Americas Army 2.5 full install: http://americasarmy.filefront....l;48676
and heres the assist link:
http://aa25assist.sourceforge.net/
Good Luck!
nicecrew

coinvirus

Recruit
Posts: 2
Joined: 10 Jan 2011

      Posted: 12 Jan 2011 23:06 Profile


Thanks for the links, but those downloads are for Windows and I own a Mac.


Generally, I'd like the functionality of changing or at least viewing my controls, and to select my weapons when normally allowed. However, the "Settings" button accessed normally with the Escape key does nothing when clicked, etc. The main menu (with "Personal Jacket" at the top) lacks all functionality except the Exit button, and I have yet to be able to view my jacket. I hope I'm better explaining the issue.


 Click Issue - Cannot open menus 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: