Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
AA3 & NASCAR
Come Back Stories..
AAMP Launches!
AA3 Mentor FAQ
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 [I] H1 Zoom skips 
 

geoman2

Private First Class
Posts: 53
Joined: 03 Feb 2009

      Posted: 09 Jun 2010 11:58 Profile United States


Hello All;
when i play sf snakeplain and use H1 the zoom feature on the mk skips as i move the gun up and down.
i dont know if this is a glitch or not. has anyone else had this problem?
is there a fix for it?
george

_____________________
NEVER FORGET!
Geoman2

Spl1nt

Sergeant Major
Posts: 4165
Joined: 17 Jun 2009

      Posted: 09 Jun 2010 12:06 Profile United Kingdom


Please refer to this thread if you feel you have noticed a bug: http://forum.americasarmy.com/...=273140

_____________________
Former AA [Support] Volunteer

geoman2

Private First Class
Posts: 53
Joined: 03 Feb 2009

      Posted: 11 Jun 2010 05:54 Profile United States


i was not trying to duplicate, i was asked to search the bug forums and if i didnt find my bug, post the requested info and thats what i did, i appologize.

herman you stonewalled my posts a couple times now, what do you have against me. i am just trying to get help with game issues i am not trying to [TOS Violation] you off.

frankof

Moderator
Moderator
Posts: 7980
Joined: 28 Nov 2004

      Posted: 11 Jun 2010 06:05 Profile Norway


Bug forum is not the place to ask for support, thread closed.

_____________________
Embedded Image Embedded Image


 [I] H1 Zoom skips 
 

    Page 1 of 1     

 

  This topic has been locked from further replies.

Jump to: