Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
FAQ Support Issues
AA Challenge Winner
AA3 & NASCAR
Come Back Stories..
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 How do I remove grass using editor? 
 

DeLuca[1CD}

Recruit
Posts: 6
Joined: 26 Apr 2010

      Posted: 01 May 2010 18:51 Profile


grr. Its blocking my pavement.

Embedded Image

Silent^Reaper

Moderator
Moderator
Posts: 709
Joined: 12 Apr 2009

      Posted: 03 May 2010 22:53 Profile United States


which grass? the one around the pavement? or the one on the pavement? can you highlight it with paint or something? If you mean under the building. Select Vertex Editing put brush size to smallest, and select one segment at a time to move it. btw, I would suggest going into wire view at this time. If you mean the grass thats a model type thing, click it and press the "Delete" Key.

_____________________

Embedded Image
IRC || Forum TOS || Forum Help || EULA


 How do I remove grass using editor? 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: