Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
AAMP Launches!
Webmaster Asset Kit
Remember when...
AA3 Easter Egg's
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 Can't find servers 
 

Ween65

Recruit
Posts: 1
Joined: 10 Sep 2009

      Posted: 11 Sep 2009 10:29 Profile


Hello fellow mac'rs
I've been playing americas army sinse 1.5 (on a PC). recently installed 2.5 on my mac because my PC is to old to handle 3.0. Blah, Blah, Blah...I can't find the servers. 25assist is no longer around . WHAT DO I DO??

[VGO]mmchaos

Volunteer
Volunteer
Posts: 1330
Joined: 05 Oct 2007

      Posted: 12 Sep 2009 07:42 Profile United States


Open an Internet browser window and use one of the following sites to find a server - http://draat.net/ or http://aaotracker.com/serverlist.php
Please note, these sites are only a suggestion and are not affiliated with America's Army

Find the IP address of the server you would like to play on and connect to the server by IP.

To join a server by IP address, click on "Internet" at the top, right-click anywhere on the server list and click the "Open IP" option. You will now see a dialog where you can enter the IP address. Alternatively, you can open the console using tilde ~, and type: open x.x.x.x (x.x.x.x being the IP address of the server).

Bobsbarricades

Recruit
Posts: 15
Joined: 23 Jul 2003

      Posted: 20 Dec 2009 17:35 Profile


hrmmm

I tried your advice but I can't connect to any of the servers. It just sits there saying 'connecting....'

When I hit esc I see that it has an error loading "briefings/.text'? is that important?

[VGO]mmchaos

Volunteer
Volunteer
Posts: 1330
Joined: 05 Oct 2007

      Posted: 20 Dec 2009 22:04 Profile United States


if your on a router configure it here: http://portforward.com


 Can't find servers 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: