Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
2nd Video Challenge
New Videos YouTube
Come Back Stories..
AAMP Launches!
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 mission editor in AA3 in Steam? 
 

freecats

Recruit
Posts: 2
Joined: 29 Jun 2009

      Posted: 29 Jun 2009 18:01 Profile


will there be a mission editor for AA3. And also will they have it in steam.
because that would be totally awesome.

151Alpha

Sergeant
Posts: 405
Joined: 12 Oct 2006

      Posted: 30 Jun 2009 20:58 Profile Japan


There is no AA3 editor yet. Maybe future update... maybe

_____________________
Embedded Image

)x(TBD)x(.CatKiller

Staff Sergeant
Posts: 679
Joined: 21 Dec 2006

      Posted: 01 Jul 2009 13:10 Profile United States


I can tell you there are numerous references to the editor (.ini files etc) located in the system folders. I can also tell you that until the MANY bugs are ironed out that we probably wont see an editor. I am eagerly awaiting it's release though and will be diving into the editor the day it comes out! I have many ideas that I didn't put into production with AA2 editor as I knew the new version was coming and didn't want to waste precious time.

~Cat

_____________________
Embedded Image

RangeFinder

Sergeant First Class
Posts: 1551
Joined: 04 Jul 2002

      Posted: 02 Jul 2009 08:18 Profile United States


While I understand the reason why the editor for 2.x took so long to be released... I really hope the army can release the 3.0 editor sooner.

They also need to do a better job tho with get missions to MC and FMC through the Mission Depot site... that site is a mess.


 mission editor in AA3 in Steam? 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: