Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
AAMP Launches!
FAQ Support Issues
New Videos YouTube
Name that AA map!
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 [Solved] Moving Stuff 
 

^M4V3R1CK^

Private
Posts: 45
Joined: 07 Oct 2008

      Posted: 30 May 2009 22:20 Profile


Ok I am still a inexperienced player at this whole editor thing, but I have a question.

When I move brushes or static meshes, or any other thing, sometimes it moves very precisely and fluidly and sometimes it moves... snappy? I'm not sure how to explain this but for example I was trying to get a door into a door frame but I could not center it exactly because it would jump to cover only one half of the frame. I guess I must have pressed some key or something, but later I noticed that I was able to move it very precisely and position it where I wanted it.

If anybody knows what I'm talking about, I'd just like to find out how to toggle this feature.



Last edited by ^M4V3R1CK^ on 31 May 2009 09:00; edited 1 time in total
PingWing / Christiaan

Sergeant First Class
Posts: 1042
Joined: 12 Apr 2007

      Posted: 31 May 2009 06:42 Profile Netherlands


At the bottom you see 16 or 32 set it to 1 and it will go better.

^M4V3R1CK^

Private
Posts: 45
Joined: 07 Oct 2008

      Posted: 31 May 2009 08:59 Profile


Thanks man!


 [Solved] Moving Stuff 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: