Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
AA3 & NASCAR
Training Missions
FAQ Support Issues
AA3 YouTube Videos
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 What info is needed when you have a support question 
 

-=TGS=-cybermans

Private First Class
Posts: 145
Joined: 17 Aug 2002

      Posted: 17 Feb 2004 17:41 Profile


In many posts I see something like: "help I have a black screen" and thats all the message. How can we help you with that less info? Not! So when you post please include this info:

[Software]
Distro: (you know this)
Kernel: (uname -a)
Vidcard driver version (glxinfo)
Alsa version:
glibc:

[Hardware]
Cpu (cat /proc/cpuinfo)
Vidcard (type and mem) (cat /proc/pci)
Soundcard (cat /proc/pci)
Mainbord brand and type (chipset is also handy)


plz dont use this post for ask support questions but only for addons.

_____________________
Enemies? One shot and they are history


watch my AA faq: aafaq.cybermans.com | before posting an linux support question read this please

mlw4428

Recruit
Posts: 8
Joined: 13 Jul 2006

      Posted: 13 Jul 2006 22:36 Profile


I would also add in the amount of RAM you have...just in case...

BLueangel

Recruit
Posts: 5
Joined: 29 May 2008

      Posted: 29 May 2008 02:28 Profile


RAW is a kind format and in digital camera the picture is very clearly!


 What info is needed when you have a support question 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: