Forums

Username:  

Password:  

       
Login Help

  LATEST POSTS  
 
America's Army Launc..
Learning BASICS of A..
can u give us hints ..
AA3 New Patch Releas..
Better Realism Alter..

Keywords:
 

More search options

  HOT TOPICS  
 
Deploy/AMW Features
AA3 Known Issues
AAMP Launches!
Community Sites
» See more topics
 

    Page 1 of 1     

 Error Loading Personal Jacket 
 

xdragon5

Recruit
Posts: 3
Joined: 07 Sep 2006

      Posted: 07 Jun 2007 18:52 Profile


AA installed fine, I created a new account, but now it won't let me log in. Whenever I try to, it tells me to check my connection or that the server may be undergoing maintenance or whatever (You probably know the message).

My connection is fine, and I can see other people on servers. What can I do to fix this?

OS: opneSUSE 10.2
RAM: 1024mb
CPU: AMD Sempron 3000+ (32-bit 2.0ghz, works fine in Windows with v2.Cool
Video: nVidia GeForce 6200 (Drivers updated only a few days ago, and also works fine in Windows)

spartan78

Recruit
Posts: 1
Joined: 17 Jan 2008

      Posted: 17 Jan 2008 21:29 Profile


I know same thing here I tried installing patches re installing and did all most every thing U could do!!
and still it was like thaT

GateHawk

Private First Class
Posts: 243
Joined: 07 Jan 2008

      Posted: 17 Jan 2008 21:38 Profile Australia


Lag is teh cause.

The time taken between the request packets and the reply packets is longer than the timeout settings, I think its somewhere in the ArmyOps.ini file and you can change the server timeout setting to more than 10 seconds and it should fix it, normally its, like, 2 seconds.

-GateHawk

_____________________



ALL YOUR BANDWIDTH ALL BELONG TO THE U.S ARMY (V2.8.4 PATCH - AMERICA'S ARMY)

miczap1

Recruit
Posts: 1
Joined: 07 Nov 2009

      Posted: 07 Nov 2009 14:06 Profile United States


"Lag is teh cause.

The time taken between the request packets and the reply packets is longer than the timeout settings, I think its somewhere in the ArmyOps.ini file and you can change the server timeout setting to more than 10 seconds and it should fix it, normally its, like, 2 seconds. "

My mac is haveing the same problem, but i do not know what application to open ArmyOps.ini in... so that means i can not edit anything


HELP ME

bachirn

Staff Sergeant
Posts: 581
Joined: 18 Apr 2008

      Posted: 07 Nov 2009 15:57 Profile Lebanon


AA3 isn't Mac compatible .. Sorry .

_____________________
Embedded Image
AKA [SF]3L-D1ABL0
The_Unbelievable:"exactly like bachirn said it"


 Error Loading Personal Jacket 
 

    Page 1 of 1     

 

Jump to: